Sportweek: maak kennis met de Dongense sport!

Foto:

Van 17 tot en met 21 september staat Dongen bol van sportieve activiteiten. Tijdens de Nationale Sportweek maak je kennis met een aantal sporten die Dongen rijk is.

Sportworkshops tijdens Sportweek; doe mee!
Tijdens de Nationale Sportweek is er in Dongen van alles te doen. Het programma van de sportweek begint op maandagvond 17 september met plogging: een bootcamp waarbij tegelijkertijd vuilnis wordt opgeruimd. De rest van de week kun je in en rondom De Cammeleur allerlei sportieve workshops volgen zoals bootcamp of streetdance. Ook wordt een meidenavond georganiseerd over sport en gezonde voeding. Je hoeft geen lid te zijn van een sportvereniging en de proeftrainingen zijn gratis en vrijblijvend. Ga je liever niet alleen? Neem dan een vriend(in) of kennis mee. Want: samen sporten is nog leuker! Het volledige programma van de sportweek vind je op www.dongen.nl/sportweek

Gedurende de hele week kun je gezonde gerechten bestellen bij het Grand Café van De Cammeleur en een gezonde watercocktail proeven. Bibliotheek Theek5 presenteert boeken over sport en gezonde voeding.

Sportgala 21 september: uitverkocht
Het sportgala heeft plaats op vrijdagavond 21 september in De Cammeleur en vormt de afsluiting van de Sportweek. We blikken terug op de prachtige prestaties van sporters en sportteams. Tijdens het gala maken we de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar bekend en reiken we de Nadine Broersen prijs uit. Ook worden mooie demonstraties gegeven. De belangstelling voor het sportgala was ook dit jaar weer groot, waardoor alle 400 kaarten inmiddels zijn uitverkocht. Zonder kaartje is het helaas niet mogelijk om het sportgala bij te wonen.

En meer!
En dan is er nog meer! In september staan nog meer sportieve evenementen en activiteiten op de agenda.

Voorlees- en knutselmiddag
Op woensdagmiddag 12 september kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar knutselen in De Cammeleur en wordt er voorgelezen. Het thema is gezonde voeding.

Dikke Banden Race
Op zondag 30 september organiseert stichting Wielerbelang de Dikke Banden Race voor de Dongense schooljeugd. Inschrijven kan via de website www.wielerbelangdongen.nl of via de inschrijfformulieren die op school zijn uitgedeeld.

Proefles volgen
Weet je nog niet goed welke sport bij jou past? Je kunt bij iedere sportvereniging in Dongen een proefles volgen aan het begin van het sportseizoen. Neem contact op met de vereniging voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen