De Stormvogels openen nieuwe scoutingseizoen met eigen festival

Foto:

Hoewel het scoutingseizoen eigenlijk op 1 september al is gestart wordt bij Scouting De Stormvogels de tweede draaidag van het seizoen altijd gebruikt voor de jaarlijkse Stormvogeldag; een spectaculaire officiële opening van het nieuwe scoutingseizoen. Dit jaar wordt het helemaal een feestje op 15 september met een heus festival.

Tijdens het Stormvogelfestival kunnen de leden genieten van optreden van twee Dongense zangers te weten René Broeders en Zanger Davy. Geen onbekenden in het Dongense muziekcircuit! Verder is goochelaar Stan aanwezig en is er een waarzegster!

Twee DJ’s zorgen voor lekkere muziek tussen de optredens. Ook kunnen de leden aanschuiven in de creatieve hoeken en zijn er allerlei lekkere hapjes waar ze van kunnen smullen. Alle leden hebben vorige draaidag hun entreeticket uitgereikt gekregen zodat zij op 15 september heerlijk kunnen genieten van hun eigen Stormvogelfestival.

Lijkt het jou ook leuk om vrijwilliger te worden bij Scouting De Stormvogels? Dan zijn wij heel blij met jou! Vanaf 16 jaar ben je welkom, maar ook twintigers, dertigers, veertigers en zelfs daarboven mogen bij ons vrijwilliger worden. Ons team bestaat namelijk ook uit vrijwilligers in alle leeftijden. Je hoeft niet perse scoutingvaardigheden te hebben. Bij ons staat plezier voor de leden voorop.

Stuur ons een mailtje op [email protected] of een berichtje via onze facebookpagina om vrijblijvend een keer te komen kijken of Scouting De Stormvogels iets voor jou is. Onze scouts hopen in ieder geval dat jij er de volgende Stormvogeldag ook bij bent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen