Wervelende show van Tintelbelle

Foto: Wencke Fotografie

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni stond cultureel centrum ‘T Schouw helemaal in het teken van TROLLIES. Door het grote aantal leerlingen van Theaterschool Tintelbelle werd de musical 4 x opgevoerd. Met 2 verschillende casts werd zowel op zaterdag en zondag een bijna professionele musical op de planken gezet.

Aangezien Tintelbelle elk jaar een eindvoorstelling heeft kun je goed de vorderingen van de leerlingen zien. Vooral bij de Teens, die de hoofdrollen voor hun rekening namen, zie je het plezier, de inzet en de zangkwaliteiten groeien! Aangezien iedereen prima werd versterkt door headsets was allles goed te volgen en boeide het verhaal van begin tot het eind.

Reacties van publiek: “wat een professionele voorstelling”, en dat voor Dongen..” “Meestal is zo’n eindvoorstelling alleen leuk als je kind erin meespeelt, maar dit was voor iedereen boeiend ! Vertederend waren natuurlijk de jongsten die als bloemetje, wolkje of spinnetje hun opwachting maakten.

Iedere groep had genoeg speel-, dans- en vooral zangtijd! Deze eindvoorstelling stond bol van de prachtige kostuums en decor. Isabelle Murg-van Gelderen dankte ook alle ouders die hun bijdrage hadden geleverd, zonder hen was dit allemaal niet mogelijk.Verder had Isabelle in haar eindtoespraak een grote verrassing. Aangezien Tintelbelle groeiende is wordt er komend seizoen op het Heuvelpark een extra ruimte in gebruik genomen, voor zang en toneellessen!

En…omdat Tintelbelle volgend seizoen 5 jaar bestaat zullen de eindvoorstellingen volgend jaar in de Bussel te Oosterhout plaatsvinden. Die mededelingen vielen in heel goede aarde bij de leerlingen en het publiek. Dus op naar het volgend schooljaar, de verwachtingen zijn natuurlijk hoog!!

Foto’s: Wencke Fotografie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen