Eindvoorstelling van Theaterschool Tintelbelle uitverkocht!

Foto:

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni staat cultureel centrum ‘T Schouw helemaal inhet teken van TROLLIES. Maar helaas , ‘T Schouw blijkt te weinig capaciteit te hebben voor de grote belangstelling voor deze musical.

4 voorstellingen , 2 op zaterdag en 2 op zondag waren binnen een week compleet uitverkocht!! Er is zoveel belangstelling dat de generale repetitie van zondag 24 juni openbaar is gemaakt. Zo zal de cast van zondag dus 3 x optreden.

Trollies vertelt het verhaal over vriendschap,​ ​Zou jij door het vuur gaan voor je vrienden? Of kies je liever een ander pad.​ ​Opkomen voor jezelf, dat leren Poppie en Knoest tijdens dit avontuur. Het script, tekst en regie ligt wederom in ha​nden van Isabelle Murg-van Gelderen.

PROEFLESSEN
U bent van harte welkom in de week van 25 juni . Dan is Theaterschool Tintelbelle opengesteld voor iedereen die interesse heeft in zang, dans en natuurlijk musical! Je kunt langskomen zonder van tevoren aan te melden. Even kijken op de website voor het lesrooster! www.tintelbelle.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen