Thema’s 58e Zomerspelen bekend

Foto: Bart van Kerkhof

Ieder jaar krijgen de kinderen vóór de zomervakantie het gele boekje van de Zomerspelen. Dit jaar hebben weer ongeveer 1.300 kinderen zich aangemeld voor de 58e Zomerspelen. De Zomerspelen zijn dit jaar van 6 tot en met 10 augustus. En ook dit jaar is het een week vol avontuur!

De thema’s
Het is eindelijk zo ver, de thema’s zijn bekend! De kinderen van groep 1-2 Noorderpoort gaan een kijkje nemen in de prachtige Villa du Vingerverf. Groep 1-2 Heilig Hart beleeft spannende avonturen in de Zomerspelen-Express. Alle kinderen van groep 3-4 gaan dit jaar een kijkje nemen op de camping, welke te vinden is op basisschool de Sint Jan. De meisjes en jongens van groep 5-6 wanen zich in het oude Nieuw-Zeeland en bezoek hier de stam All Yellows op het Cambreur College. De kinderen van groep 7-8 en de brugklas kunnen hun stoere motorjacks uit de kast halen en zich opmaken voor een spannende week met de motorrijders op de Achterberg.

Het gele boekje
In het gele boekje staat alle belangrijke informatie voor deze avontuurlijke week. Het groepsthema, zomerspelengroepsnummer, de tijden en kledingtips staan hierin vermeld. De gele boekjes zijn ook digitaal te vinden op onze website: www.dongensejeugdraad.nl.

De na-na-inschrijving
Heb je na het lezen spijt dat jij je niet hebt aangemeld voor de Zomerspelen? Je bent nog niet te laat! De allerlaatste mogelijkheid om je aan te melden is op dinsdag 31 juli van 11.00-12.00u op De Bolk (Bolkensteeg 9).

Vrijwilligers
Ook dit jaar kan Stichting Dongense Jeugdraad rekenen op de inzet van meer dan 250 vrijwilligers. Maar we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die willen posten. Dit zijn vrijwilligers die helpen bij spelletjes, drinken inschenken en boef spelen. Is dit iets voor jou? Meld je snel aan via onze website!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen