Diva wint wedstrijd ‘Mooiste Hond van Dongen 2018’

Foto:

De hond Diva van eigenaar Jeurney van Beek is gekozen tot ‘Mooiste Hond van Dongen 2018’

De trotse eigenaar vertelt: “Ik had onze prachtige en vooral lieve Diva ingeschreven voor de wedstrijd mooiste hond van Nederland 2018, vervolgens moesten mensen gaan stemmen. Na deze stemming kreeg ik bericht dat Diva de mooiste hond was van de gemeente Dongen 2018. We zijn toen uitgenodigd om tijdens het  Animal Event in Hilvarenbeek het certificaat in ontvangst te nemen.”

Op het zonovergoten festival voor dierenfans wat zondag plaatsvond in Hilvarenbeek waren maar liefst 7.500 honden aanwezig. In totaal genoten 34.200 dierenliefhebbers van spectaculaire dierenshows, interactieve workshops en leerzame demonstraties.

Baasjes konden met hun honden actief deelnemen aan honderden workshops en masterclasses. Populair was het Beeztees Losloopgebied waar honden konden ravotten op het uitgestrekte strand en zwemmen in het verkoelende Victoriameer. Ook het 4 kilometer lange parcours van de Happy Dog Survival, dat ruim 400 deelnemers door waterpartijen en modderpoelen leidde, zorgde voor de nodige verkoeling.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen