Ruud Kaiser nieuwe trainer van VV Dongen

Foto: Peter Kuijpers

VV Dongen heeft (weer) een nieuwe trainer gevonden. In een eerder stadium werd David Vecht (nu OJC Rosmalen) gepresenteerd als opvolger van vertrekkend trainer Ron Timmers. Vecht kreeg echter een niet te weigeren aanbieding van FC Utrecht en Dongen moest op zoek naar een nieuwe trainer. Die is gevonden in Ruud Kaiser, huidige trainer van JVC Cuijck.

De technische commissie van VV Dongen bereikte deze week overeenstemming met de 57-jarige oefenmeester die als aanvaller speelde voor Ajax, Antwerp FC, Coventry City, OGC Nice en FC Den Bosch ’67. Hierna was hij lang werkzaam bij TOP Oss voordat hij van 1997 tot 1999 coach was bij RBC. Hij werd assistent-coach bij Jong Oranje en trainde Nederland onder-17. In 2006 en 2007 was hij werkzaam in de jeugdopleiding van Chelsea FC, waarna hij in 2008 coach werd van Dynamo Dresden. Op 1 juli 2010 werd hij trainer van het Duitse FC Magdeburg dat in de Regionalliga Nord uitkomt. In november van dat jaar kreeg hij daar de rol van technisch directeur bij.  Van 12 juli 2011 tot zomer 2013 was hij technisch directeur van Lierse SK. Sinds 2016 is Kaiser als hoofdtrainer bij Derde divisionist JVC Cuijk.

Dongen 2
Freddy Kruijs volgt met ingang van het seizoen 2018 – 2019 Marc Oomens op als trainer van Dongen 2. Daarnaast neemt Kruijs de taak van Hoofd Jeugdopleiding op zich.  Eerder werd al overeenstemming bereikt met de jeugdtrainers Mart van Bree (JO19), Lars Jansens (JO17), Luke van Overbeek (JO15) en Jeffrey Weeterings (JO13).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen