35e Tractorbehendigheidswedstrijd. Oranjestichting-Klein-Dongen-Vaart

Foto:

Op zondag 29 april organiseert de Oranje stichting Klein Dongen Vaart al weer voor de 35e keerde tractor behendigheid wedstrijd, het zevende lustrum.

Wat begon als een avond evenement op koninginnedag op het terrein van Jan en Koos Huijben in 1983, is uitgegroeid tot een dag evenement juist voor of juist na de Koningsdag. In de loop der jaren hebben we, dankzij de medewerking van diverse eigenaren, steeds mooie wedstrijden op even zo mooie wedstrijd-terreinen gehad in de Vaart en op Klein Dongen. Voor het tweede jaar op rij kunnen we nu gebruik maken van het pony-terrein.

Een gezellige traditie in Klein Dongen Vaart
Sportiviteit, gezelligheid en gezonde rivaliteit staan weer voorop bij onze Tractorbehendigheid wedstrijd. Een wedstrijd voor dames, heren, veteranen en jongeren. We hebben veel jeugdige deelnemers de laatste jaren, bij de jongeren en de dames. We zullen maar denken wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Voor ons een extra motivatie om er ook dit jaar, met een aantal nieuwe proeven, weer iets speciaal van te maken. Dus tot ziens allemaal op 29 april om 12.30 uur op het Pony terrein aan de Gemeenteweg achter het voetbalveld. De entree en het parkeren zijn zoals altijd weer gratis.


Deelname vindt altijd plaats met goedkeuring van de organisatie, en deelnemers dienen uiterlijk voor 12.00 uur in te schrijven.  Deelnemers moeten bij hun verzekering melden dat er deelgenomen gaat worden aan een behendigheidswedstrijd. Deelnemers dienen een geldig tractor rijbewijs of autorijbewijs B van voor 1 juli 2015 te kunnen tonen bij de inschrijving!

Bike Trial show en clinics:
Bij een jubileum evenement, verwacht men toch altijd iets speciaals. We hebben Patrick Smit kunnen contracteren, professioneel bike trial rijder en voormalig Nederlands Kampioen. Hij verzorgt al jaren spectaculaire mountainbike trial shows en mountainbike techniek clinics in binnen en buiten land (TV shows: Wedden dat, Wedden dat ik het kan, Holland got Talent. Commercials: Optimel, Vodafoon en Snelle Jelle. Evenementen: Tour de France start in Rotterdam 2010 en Utrecht 2015, Eneco Tour, Acht van Chaam, Boxmeer, Tour de Qatar Saoedi Arabië)

Hij geeft vanaf 12 uur enkele malen een korte show waarna de kinderen een mountainbike clinic kunnen volgen. Hij brengt vier extra fietsen mee, maar je mag ook je eigen mountainbike meebrengen. Rond 16 uur wordt een spectaculair trial parcours opgebouwd met een auto, een tractor, stro balen, rioolbuizen, platte wagens, balken, planken etc., voor de grote mountainbike trial show van Patrick. Komt dat zien!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen