Dongense Face en Bodypaint Wedstrijden in ’t Schouw

Foto: DFBW

Aanstaande zondag 8 April organiseert stichting DFBW voor de 9e keer Dongense Face en Bodypaint Wedstrijden in t Schouw. Het thema voor zowel de Face als de Bodypaint is: Dance, dance, dance.,.. Daarnaast wordt dit jaar voor de derde keer een Kids Wedstrijd gehouden. Het thema voor de kids is: dans, dans, dans…Doelstelling van de organisatie is om hun passie voor Face en Bodypainten over te dragen aan de jongere generatie.

Dit is een uniek evenement voor Dongen en de wijde omgeving. Er doen deelnemers mee uit het hele land. Onder toezicht van een deskunduge jury zullen de face- en bodypainters hun creaties opzetten. Deze worden aan het einde van de dag getoond tijdens een podiumpresentatie

Wat kunt u verwachten van deze Face en Body-paint dag. Verschillende Face en Bodypainters laten deze dag zien wat ze in hun mars hebben tijdens een wedstrijd. Deze artiesten gebruiken het menselijk lichaam als canvasdoek om een schilderij op te maken, dat geeft altijd verbluffend mooie resultaten. Aan het einde van de dag laten de modellen met een podiumact op muziek zien wat de painters hebben gemaakt. Met de podium act kunnen painters ook nog een publieks prijs in de wacht slepen. Want het publiek mag naast de vakjury ook stemmen op de mooiste Face en Bodypaint van de dag. Stembriefjes verkrijgbaar bij de kassa.

Er zijn verschillende stands die schmink producten verkopen dus snuffel gerust eens rond bij de kraampjes. Er is in de lobby ook een zithoek, en kunt bij de bar een hapje en een drankje bestellen. Zaal open voor publiek om 11.30 uur. Entree 3,50 per persoon. Kinderen tot 10 jaar gratis. Kinderen tot 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen