Koperen werkjubileum voor Ingeborg Timmermans bij Pukkemuk

Foto:

Het is inmiddels ruim 12½ jaar geleden dat Ingeborg Timmermans, bewoonster van de Amarant woonvoorziening aan de Schoolstraat, de stoute schoenen aantrok en tegen Huub van Leijsen, eigenaar van Pukkemuk, zei: “ik wil hier komen werken.”

Huub zei volmondig “ja” en sindsdien werkt Ingeborg vier dagen per week van 8.00 tot 17.00 uur bij de populaire recreatieboederij. Vandaag werd het koperen jubileum van Ingeborg bij Pukkemuk  gevierd in het bijzijn van familie en collega’s. Zelfs wethouder Piet Panis kwam ook nog even langs om de blij verraste jubilaris te feliciteren. “Jij bent onze beste werknemer” aldus Huub van Leijsen “wij zijn hartstikke trots op jou en willen jou van harte feliciteren. En niet alleen wij zijn trots, ook de gemeente is trots…en daarom is wethouder Piet Panis speciaal voor jou hierheen gekomen.”

De wethouder had ook enkele mooie woorden voor Ingeborg. “Wij kennen elkaar wel” aldus Piet “we hebben elkaar zelfs pas nog gezien bij de playbackshow van Oriëntatie waar jij opgetreden hebt en ik samen met de andere wethouders en de burgemeester in de jury zat. Het feit dat jij hier al 12½ jaar werkt is een compliment aan jou maar zeker ook aan dit mooie bedrijf. Je werkt hier in een fijne omgeving waar je iedere dag plezier kunt hebben met de gasten. Ik hoop dat je dat plezier nog lang zal hebben.”

Natuurlijk waren er daarna cadeautjes voor Ingeborg en een feestelijke taart, waar alle gasten flink van smulden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen