Scoutinggroep St. Jozef zoekt klussers voor “NL-Doet”

Foto:

Op zaterdag 10 maart wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland weer gehouden. Mensen maken kennis met vrijwilligerswerk en helpen een organisatie een klus te klaren.

De afgelopen editie waren zo’n 350.000 Nederlanders actief bij ruim 9.200 klussen en activiteiten. Ook dit jaar zijn er weer volop klussen aangemeld bij Het Oranjefonds. Scoutinggroep St Jozef is dan ook op zoek naar mensen die deze dag willen komen klussen! Uw inzet is hard nodig en zeer welkom!

Kampkisten maken en herstellen
Onze speltakken gaan regelmatig een weekend weg en in de zomervakantie een hele week op kamp. Alle losse materialen zoals kookgerei, pannen, spelletjes e.d. worden dan meegenomen in grote houten kampkisten. Na circa 25 jaar zijn er een aantal kampkisten aan een opknapbeurt toe en omdat we tegenwoordig met meerdere speltakken tegelijk op kamp gaan zijn er ook meer kampkisten nodig. We willen dan ook de bestaande kampkisten herstellen en 4 nieuwe kampkisten maken. Hiervoor zoeken wij klussers die handig zijn met zaag, boor- en schroefmachine en verfkwast.
Het herinrichten van het buitenterrein is ook nog in volle gang, hiervoor zijn klussers ook van harte welkom.

Aanmelden of meedoen als groep
U kunt zich via de site van NL-Doet aanmelden (https://www.nldoet.nl/klus/32569). Verzamel uw familie, collega’s, leden van uw (sport)club en kom gezellig klussen bij Scoutinggroep St Jozef op zaterdag 10 maart van 9 tot 15 uur. Wij zorgen voor de koffie en een lekkere lunch.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen