Op weg naar de jeugdsauwel: Eva den Boer

Foto:

In het eerste weekend van februari is ’t Schouw het decor voor het populaire sauwelweekend, dat op zondagmiddag 4 februari afgesloten wordt met het jeugdsauwelen. Maar liefst zeven sauwelaars staan te trappelen om hun grappen over het publiek uit te strooien. In aanloop naar hun optreden in de ton zullen de jeugdsauwelaars zich aan u voorstellen. De eerste: Eva den Boer.

Ik ben Eva den Boer en ik kom uit Dongen. Ik ben 9 jaar en doe voor de eerste keer mee. Ik ben niet echt zenuwachtig maar vind het wel heel spannend om mee te doen. Het lijkt mij heel leuk om iedereen aan het lachen te maken. Thuis praat ik best wel veel, maar ook op school kan ik er wat van. Natuurlijk babbel ik veel met mijn vriendinnen.

Ik vind het leuk om een spreekbeurt voor te bereiden en te houden. Mijn sauwel heb ik samen met Tina Jansen, Tom Mijnders en mijn ouders geschreven.
Ik ben zelf begonnen met het opzoeken van heel veel moppen. De moppen die ik leuk vond, heb ik aangekruist.  Met z’n allen hebben we er een mooi verhaal van gemaakt.

Ik stap in de ton als Greet. Meer verklap ik nog niet. Volgens mijn trainingsschema ben ik op zondag 4 februari in topvorm. Ik hoop dat er heel veel kinderen komen kijken, want het wordt vast een hele gezellige en grappige middag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen