Online nachtwinkel ‘De Nachtuil’ in Dongen

Foto:

In de grotere steden kun je er niet omheen. De nachtwinkels zijn hier niet meer weg te denken en lopen als een trein. Het is fijn om op elk moment van de dag je boodschap te kunnen doen. Niet aan een tijd gebonden zitten en nooit een te kort aan iets. Voor of na je nachtdienst, na een lange werkdag of tijdens een stapavond met je vrienden. Je kunt er in de avond tot in de ochtend terecht. Dit is precies wat in Dongen nog ontbrak.

Verwend geraakt in de stad
Dit zijn de woorden van de eigenaresse van ‘Nachtwinkel de Nachtuil’. Als je uit de stad komt ben je écht wel verwend geraakt door het stadsleven. Ben je iets in de supermarkt vergeten dan is dat geen probleem. Je kunt nog naar een tankstation, supermarkt of nachtwinkel. Totdat je verhuist naar een dorp. Je ontdekt meteen dat dit anders is. De winkels in Dongen kende helaas niet zo’n ruime openingstijden als in de stad. De eigenaresse: “Ik dacht direct, hier kan ik verandering in brengen. Waarom is er nog geen nachtwinkel in Dongen? En waarom zou ik zelf niet het initiatief nemen?”.

Opening 1 december 2017
De nachtwinkel opent vrijdag 1 december met trots zijn deuren. Een online nachtwinkel die bezorgt in Dongen & ’s Gravenmoer. Zij zijn geopend van 20:00 tot 04:00. (maandag gesloten) Je kunt bestellen vanaf een bedrag van € 10,- en vanaf € 25,- is de bezorging gratis. De levertijd is circa dertig minuten. Neem eens een kijkje op hun originele site www.nachtwinkeldenachtuil.nl.

Dierenvoer, M&M’s en drank
Het assortiment bestaat uit producten die je soms gewoon écht niet kan missen. Denk hierbij aan huishoudelijke spullen zoals luiers, batterijen en tampons. Maar denk ook aan producten zoals M&M’s, bier en ijsjes. Heb jij iets nodig of lekkere trek en kun je hetgeen waar je zin in hebt niet vinden? Laat het hen dan zeker weten! Ze staan overal voor open en zijn heel benieuwd naar jouw mening.

Reacties

article
89869
In de grotere steden kun je er niet omheen. De nachtwinkels zijn hier niet meer
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20171201/online-nachtwinkel-nachtuil-dongen/
2017-12-01T19:41:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2017/12/01194050/nachtuil.jpg
Nieuws, Zakelijk