PvdA Dongen maakt top 5 kandidatenlijst bekend

Foto:

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de PvdA Dongen is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 gepresenteerd. Huidig fractievoorzitter Eline van Boxtel gaat de verkiezingen, net als vier jaar geleden, in als lijsttrekker. Wethouder Bea van Beers heeft als nummer 2 van de kandidatenlijst opnieuw de ambitie voor het wethouderschap.

Afdelingsvoorzitter van de PvdA Eric Hendriks: “Never change a winning team. De PvdA is erg blij dat Eline en Bea opnieuw samen de lijst aanvoeren. Beiden hebben inmiddels bijna acht jaar ervaring in de Dongense politiek en zijn met hun 31 en 33 jaar nog steeds een jonge, frisse en ambitieuze verschijning. Daarnaast staat de lijst vol met ervaren raadsleden en zowel jonge als wat oudere actieve leden van onze partij.”

Ook Eline en Bea reageren enthousiast: “We zijn de PvdA dankbaar voor het vertrouwen. Afgelopen jaren hebben we mooie dingen kunnen bereiken voor en in Dongen en onze ambitie rijkt verder dan deze huidige periode. We hebben erg veel zin om ons werk voort te zetten.”

Top 5
In de top 5 vinden we naast Eline en Bea nog drie ervaren gemeenteraadsleden: Tonny Dijck staat op plaats 3, nieuwkomer op de PvdA-lijst Martin Montens op plek 4 en de vijfde positie is voor Maurice IJpelaar. De PvdA Dongen gaat in maart 2018 de verkiezingen in met 20 personen op de kieslijst. De kandidatenlijst wordt, evenals het verkiezingsprogramma, vastgesteld door de leden van de PvdA Dongen in december 2017. Op dat moment wordt de complete lijst bekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen