Zaterdag 9 december Winterfair bij De Stormvogels

Foto:

Het is al bijna traditie geworden. Voorafgaand aan de “grote” Kerstmarkt in het centrum van Dongen wordt er tussen 16 en 18 uur een kleine, sfeervolle Winterfair gehouden op het terrein van Scouting De Stormvogels aan de Oude Baan. Een ideale, gezellige markt om alvast heerlijk in de stemming te komen.

De scouts van De Stormvogels zijn de afgelopen weken bezig geweest met het maken van allerlei winterse cadeaus en kerstversieringen. Maar ook leiding, de klusploeg en familieleden hebben hun steentje bijgedragen en zijn de laatste tijd bezig geweest met het maken van mooie en unieke kerstattenties en -decoraties.

Verder zullen er diverse (tweedehands) kerstartikelen te koop zijn en wordt er aan de interne mens gedacht door de verkoop van lekkere en verwarmende spijzen en dranken. Zo kunt u zich onder meer verwarmen aan een heerlijk kopje snert of een broodje gehaktbal van Keurslager Marco van Strien!

Wat uiteraard ook niet ontbreekt tijdens deze Winterfair is de uitbeelding van het Kerstverhaal door onze eigen leden.

Voor geïnteresseerden is er een rondleiding door het gebouw mogelijk. Zo kunnen mensen die overwegen om vrijwilliger of “vriend van” te worden eens rondlopen om kennis te maken met de mensen, gebouw en terrein van De Stormvogels. De Winterfair duurt van 16.00 tot 18.00u en vindt plaats op het scoutingterrein aan de Oude Baan 99h in Dongen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen