Bigband De Uitslaopers viert Kerst met Ballen

Foto:

In navolging van eerdere succesvolle edities in Janssen & Janssen geeft Blaosband de Uitslaopers op zaterdagavond 23 december a.s. weer een Bigbandstijl-Kerstconcert. Ditmaal doen zij dat een maatje groter in de zaal van Cultureel Centrum ’t Schouw in Dongen.

Het aloude vertrouwde recept van de Uitslaopers vormt ook nu de basis voor deze sfeervolle avond; lekker afwisselende, swingende muziek met volop blazers, aangevuld met het nodige slag- en snaarwerk. Natuurlijk mag zang ook niet ontbreken en daarvoor staan Iris Pfrommer en Kars van Nus samen met Nicole Verkooijen garant. Als kers op de taart zullen enkele toppers van L-joy Dancefactory acte de présence geven. Vertrouwd is zeker ook de after-party met DJ Ed, die na Janssen nu ook ’t Schouw zal laten ontploffen met talloze hits van toen en nu. Dit alles wordt professioneel ondersteund door de crew van AVEvent Supply.

Kerst met Ballen – 2017

Zaterdag 23 december is het na al die jaren eindelijk weer zover: Kerst met Ballen!! Hét kerstconcert van de Uitslaopers. Iedereen wil hier natuurlijk bij zijn, dus mail snel voor kaarten naar nicole@uitslaopers.nl!Heb jij toevallig ballen?! Draag jij de Uitslaopers een warm hart toe?Word dan lid van de club met ballen en geniet van een extraatje op 23 december! Voor meer informatie hierover mail naar nicole@uitslaopers.nl.

Geplaatst door Blaosband De Uitslaopers op woensdag 1 november 2017

Meer dan voldoende ingrediënten voor een ideaal avondje uit als sfeervolle en feestelijke opwarmer voor de Kerstdagen. Er is nog een beperkt aantal kaarten (a €10,-) beschikbaar. Deze kunnen worden besteld via [email protected]

Tot ziens bij Kerst met Ballen!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen