Kampvuurkuil Stormvogels eindelijk klaar

Foto:

Het jaar 2017 gaat bij Scouting De Stormvogels de boeken in als een heel succesvol jaar. Door allerlei (grote) donaties, sponsoring (Karwei Dongen) en acties (Rabobank Clubkas Campagne, Stelvio Challenge) kwam er veel geld binnen dat hard nodig was om (te) oude materialen te vervangen.

Maar dit was nog niet alles: Wouters Transport uit Rijen heeft voor Scouting De Stormvogels een aanvraag gedaan bij de TVM Foundation om de kampvuur op te knappen en wat knusser te maken. En die aanvraag werd gehonoreerd.

De afgelopen maanden zijn onze bouwploeg flink bezig geweest het met opknappen, verbeteren, verlichten en verfraaien van de kampvuurkuil. Een flinke klus waar heel wat zaterdagochtenden in zijn gaan zitten voor de heren! Naast alle tijd die de mannen er in hebben gestoken zijn er meters steigerhout, liters tuinbeits en botenlak en meters schuurpapier in opgegaan! Verder zijn er nog meters verlichtingskabel gebruikt, vele prikkabelfittingen en een hoop schroeven. En we kunnen echt trots zijn op het eindresultaat!

Hoe mooi het is geworden en hoe dat de kampvuurkuil verlicht er uit ziet kunt u zelf komen bewonderen tijdens onze jaarlijkse Winterfair, dit jaar op 9 december van 16 tot 18 uur. Het adres is Oude Baan 99h in Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen