Een ‘GO’ voor DongenIce 2017-2018

Foto:

De schaatsen kunnen weer uit het vet gehaald worden.  Deze week is bekend geworden dat er ook dit jaar weer een nieuwe editie komt van DongenIce. De opening van deze elfde jaargang zal plaatsvinden op vrijdag 15 december a.s. waarna het Wilhelminaplein tot en met 7  januari 2018 weer omgetoverd zal zijn tot een winters paradijs.

En Dongen blijkt er zin in te hebben. Vandaag startte de voorverkoop voor de De WIJmetAARTS Faute Meezingparty op zaterdag 16 december met als speciale gast niemand minder dan Anita Meijer. Deze voorverkoop was via de facebookpagina van DongenIce aangekondigd en binnen een paar uur waren alle ruim 500 kaarten  volledig uitverkocht. Een bliksemstart dus voor dit mooie Dongense evenement, waar ook de Floris’Hand Curlingcompetitie dit jaar weer op het programma staat.

Om DongenIce mogelijk te maken, is er geld nodig, immers het bouwen van de tent, huren van de roetsjbaan en het leggen en onderhouden van de ijsbaan kost veel geld. En dan moet het het uiteraard ook warm worden in de tent, moeten er toiletten zijn en is het fijn als er ook warme koffie is. Hiervoor wordt op drie manieren geld verkregen. Middels sponsoring, inkomsten van schaatsverhuur en schaatskaarten en middels de opbrengsten uit de horeca, wordt DongenIce mogelijk gemaakt.

Foto: Sutedjo

De sponsorcommissie is al een tijd actief bezig sponsoren te benaderen om zo het eerste, grote deel van de inkomsten te realiseren. Nadat Van Uitert en Nilo eerder al aangegeven hadden hoofdsponsor te willen zijn van de 11e editie, heeft de sponsor commissie nog de nodige sponsoren weten te strikken. Inmiddels is  er voldoende basis en vertrouwen  om met de reeds toegezegde sponsoring aan de slag te gaan en een go te geven voor de komende editie. De komende tijd zal de sponsorcommissie nog doorgaan omdat er nog een deel te gaan is. Mocht u ook graag uw sponsorsteentje nog bij willen dragen, dan kunt u een mail sturen aan [email protected]. Zij nemen dan met u contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen