Zonnepanelen in Dongen op andermans dak. Nu ook voor huiseigenaren!

Foto: CC0/Public Domein

Vanaf 1 oktober kunnen in de gemeente Dongen ook huiseigenaren-bewoners in de gemeente Dongen meedoen met Groen is goed (te) doen. Als jouw eigen dak niet geschikt is voor zonnepanelen of omdat er te veel schaduw is of je vindt het niet mooi, doe dan mee met Groen is goed (te) doen. Je krijgt 15 jaar lang je energiebelasting terug.

Hoe het werkt?
Geen gedoe en een hoop geregel! Nee, dat regelen we samen in de coöperatie Groen is goed (te) doen. Afhankelijk van je eigen jaarverbruik in KWh-elektriciteit bekijken we samen hoeveel panelen nodig zijn en gaan we na of je of je kunt overstappen naar het energiebedrijf dat meedoet aan de regeling. Meedoen kan al vanaf één paneel. Als deelnemer in de coöperatie deel je mee en praat je mee in Groen is goed (te) doen in Dongen.

Geef je naam, adres, postcode en woonplaats met e-mailadres, jaarverbruik elektriciteit en energiemaatschappij door aan http://www.energiedongen.nl/contact/ en wij nemen contact met je op. Samen vergroenen, mooier kan het niet. Doet je mee? Schrijf in en doe mee! Het loont!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen