Geslaagde Vlaamse Klepperdag

Foto:

Afgelopen zaterdag heeft de toercommissie van de Dongense wielervereniging TC de Kleppers de Vlaamse Klepperdag georganiseerd. De diverse groepen hebben eerst een flinke ronde gereden en hebben daarbij natuurlijk ook onze zuiderburen bezocht op deze Vlaamse aangelegenheid. Onderweg was er koffie, gebak en veel gezelligheid om uiteindelijk om vier uur in de middag te verzamelen in het thuishonk ‘CafĂ© de Viersprong’.

De after party kon beginnen waarbij de inwendige mens verwend werd met een echte Vlaamse maaltijd (Belgische frieten met een aantal snacks) en rijkelijk vloeiden er zeer speciale Belgische bieren tot laat in de nacht door de dorstige kelen van de Dongense Kleppers. Het was een top dag met een super gezellige sfeer tot in de kleine uurtjes.

TC de Kleppers is een wieler toerclub van bijna 200 leden groot en lid van de NTFU, de Nederlandse Toer Fiets Unie. De Kleppers hebben een vijftal groepen, vier groepen op de racefiets (ingedeeld op verschillende snelheden) en een mountainbike groep.

Zaterdag 21 oktober organiseert TC de Kleppers de Kleppers Lichtjes Tocht, een evenement voor iedereen van jong tot oud.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen