Lopen met plezier doe je bij Atledo Run for Fun

Foto:

Kom woensdagavond 13 september naar de Hertog Jan om bij Atledo te (her)beginnen met lopen.

“Het bestaat dus echt: van lui op de bank zitten na 5 kilometer rennen. En onderweg ook nog eens gezellig buurten. Run for Fun was het zeker,” aldus een van de deelnemers aan Atledo’s groep voor (her)beginnende lopers Run for Fun.

16 januari begon de voorjaarsgroep aan hun programma om loper te worden, (weer) te gaan sporten, af te vallen, fit te worden, in een groep te lopen, een nieuwe hobby te ontdekken… genoeg redenen om aan het traject te beginnen.

Een traject dat begon met een lange warming-up en voorzichtige eerste minuutjes lopen en eindigde met een volledige vijf kilometer tijdens Positif Dwars Door Dongen. Een programma dat afwijkt van bijvoorbeeld het landelijke Start to Run, omdat we bij Atledo denken dat we aan het eind van de rit meer fitte en minder geblesseerde lopers overhouden.

Aan de finish na de vijf kilometer vroegen we hoe de lopers het zelf hadden gevonden. Heel fijn, zo bleek. En de trainers Johan Jacobs en Trix Hoppenbrouwer waren daar zeker debet aan.

Woensdagavond 13 september beginnen we om 20.15 uur met de najaarsgroep. Lijkt het je ook iets voor jou, aarzel dan niet en neem contact met Atledo via [email protected] informatie vind je op onze website: http://www.atledo.nl/lidmaatschap/groep/16 Want lopen met plezier doe je bij Atledo.

Reacties