Teamcaptainavond DDDQ op 31 augustus

Foto:

Op 31 augustus vindt in Café Zalencentrum De Viersprong de teamcaptainavond plaats van De Dongense Dorps Quiz. Op deze avond worden de teamcaptains bijgepraat over de ontwikkelingen, het reglement en andere ins en outs van DDDQ.

Nu de vakanties er bijna op zitten is het nog maar 4 weken aftellen tot de quizavond. De captains van de deelnemende teams hebben de belangrijke taak om deze quiz voor hun team in goede banen te leiden. Er zijn allerlei vragen en opdrachten die voltooid moeten worden. Sommige opdrachten moeten zelfs op een bepaald tijdstip op een bepaalde locatie worden uitgevoerd. Het is de bedoeling dat de captains hun teams hier goed op voorbereiden. Het wordt een flinke race tegen de klok om de quiz volledig af te krijgen.

Op de quizavond ( 16 september) zullen de deelnemers zich aan een aantal regels moeten houden. Het reglement, tips en trucs zullen op de teamcaptainavond worden besproken.
Het is belangrijk dat je als teamcaptain op deze avond aanwezig zult zijn. Wanneer de teamcaptain verhinderd is, mag deze 1 afgevaardigde naar deze avond sturen. De teamcaptain avond is verplicht als je aan de quiz wil deelnemen! Wanneer een teamcaptain ( of eventueel een afgevaardigde) niet op deze avond aanwezig is, zal het gehele team worden gediskwalificeerd.

De teamcaptain avond vindt plaats op donderdag 31 augustus. Vanaf 19.30 uur zijn de teamcaptains van harte welkom in de Viersprong. Om 20.00 uur wordt de avond gestart. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!  Deze avond is alleen bedoeld voor de teamcaptains. Wanneer de teamcaptain is verhinderd, zorgt deze voor 1 afgevaardigde. Er wordt dus per team 1 persoon verwacht.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 30 september op het Wilhelminaplein. De opening is om 20.00 uur, de prijsuitreiking begint om 20.30 uur. Zorg dat je deze avond in de agenda vrijhoudt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen