4 oktober: Informatieavond Evenementen

Foto:

In Dongen is altijd iets te doen. Dankzij vele actieve verenigingen, stichtingen en horecaondernemers is er gedurende het hele jaar een uitgebreid en divers aanbod aan evenementen. Niet alleen hartstikke leuk, maar vooral ook kenmerkend voor Dongen, ’s Gravenmoer en Dongen-Vaart.

Evenement organiseren
Organisatoren van evenementen weten dat er heel wat bij komt kijken, voordat een evenement staat. Een aanvraag voor een evenementenvergunning vraagt om veel informatie en neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Zowel bij de organisator van het evenement, als bij de gemeente. Dat is niet zonder reden. Dat heeft onder andere te maken met de hoge(re) veiligheidseisen die tegenwoordig gesteld worden.

Informatieavond Evenementen
Op de Informatieavond Evenementen op woensdag 4 oktober as. gaan we in op de evenementenvergunning. We geven u een kijkje achter de schermen bij de partijen die vaak betrokken zijn bij evenementen: brandweer, politie, het GHOR en de gemeente. Wij geven praktische tips en tricks die zeer waardevol zijn bij een aanvraag evenementenvergunning. En we gaan met elkaar in gesprek over elkaars verwachtingen en verbeterpunten.

Voor wie?
De Informatieavond is relevant voor iedereen die (wel eens) een evenement organiseert. Zoals: verenigingen, stichtingen en horecaondernemers. Bent u of kent u zo iemand? Zet dan woensdag 4 oktober 2017 alvast in uw agenda.

De avond begint om 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en zal eindigen rond 21.30 uur. Locatie: centrale hal op het gemeentehuis. Meer informatie over het aanmelden en het programma volgt begin september. Per organisatie zijn 2 personen welkom

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen