Max Wijnen levert weer mooie bijdrage aan Stichting Opkikker

Foto:

Het weekend van 20 en 21 mei stonden weer in het teken van de jaarlijkse ambassadeursdagen van Stichting Opkikker. Deze dagen worden door de stichting georganiseerd om alle ambassadeurs te bedanken voor hun inzet. Dit jaar was het in dierenpark Amersfoort. De ontvangst met muziek was over de rode loper, er volgde een hele dag in het dierenpark inclusief een goed verzorgde lunch.

Ook was dit de mogelijkheid om de ingezamelde mobieltjes te overhandigen. Stichting Opkikker heeft als doel dit jaar 100.000 mobieltjes in te zamelen. Hiervan kunnen gezinnen met zieke kinderen verwent worden middels een prachtige (Super) Opkikkerdag. Max had er maar liefst 443 ingezameld! Ook overhandigde Max aan dhr. Ruud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker een cheque van maar liefst €. 707,76. Hier zat helaas een triest verhaal achter. De opa van Max is overleden en de familie had in plaats van bloemen collectebussen van de stichting in het crematorium weggezet.

Max wil iedereen hartelijk bedanken voor het inleveren van de mobieltjes en ga er zeker mee door. De inleverboxen staan bij Apotheek van der Veen-Jeu de Boulesclub Dongen of afgeven bij Max Wijnen-Jan de Rooijstraat 14-Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen