BraboNeger bij Preview Avond Donckhuys

De allerlaatste voorstelling van ons theaterseizoen is in aantocht, en dat is een hele bijzondere: een akoestische muziekvoorstelling van Bender in de buitenlucht op het Heuvelpark. Door de zonnige dagen komen wij alvast goed in de stemming en u kunt er bij zijn! Na deze voorstelling is het succesvolle ‘On Tour’-seizoen afgelopen. Maar niet getreurd, er staat nóg een reizend theaterjaar voor de deur, vol verrassende voorstellingen!

24 juni: de eerste Mystery artiest onthuld!
Soms kan het lastig zijn te beslissen voor welke theatervoorstelling je tickets wilt kopen. Daar heeft Donckhuys  wat op gevonden: de Preview Avond! Veel artiesten die komend seizoen in ons theater zijn, geven op 24 juni een impressie van hun voorstelling. Daarna kunnen bezoekers met korting tickets kopen, maar bovenal is het een hele leuke verrassende avond! Voor iedereen die toch een tipje van de sluier wil,heeft Donckhuys alvast één artiest bekendgemaakt !  Steven Brunswijk, alias de BraboNeger zoals hij zichzelf noemt, geeft een Preview van zijn show! Hoe cool is dat! Je kunt hier voor €7,50 je ticket voor de Preview Avond boeken (inclusief een consumptie en een culinair kaasbuffet).

10 juni: Muzikaal optreden van Bender in Heuvelpark ER ZIJN NOG KAARTEN
Voor deze laatste voorstelling van het seizoen hebben we een bijzondere locatie uitgezocht. Op Heuvelpark geeft Bender een prachtige akoestische voorstelling. Dat belooft een avondje lekker genieten tijdens een heerlijke zomeravond in een mooie omgeving. De muzikanten van Bender zorgen op 10 juni met hun show ‘BROOS’ voor een mooi liedjesprogramma. De liedjes zijn vrolijk & ontroerend, uitbundig & melancholiek. Een geluidsfragment kun je hier horen. Wil je er bij zijn? Bestel dan hier je kaarten voor deze laatste speciale voorstelling van het seizoen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen