Dongense publiek kiest nieuwe feestverlichting Dongen Promotion

Foto:

Op  de Hoge Ham zijn in maart van dit jaar vier lantaarnpalen getooid met feestverlichting. Speciaal voor het winkelend publiek en passanten was er een proefopstelling gemaakt waaruit het Dongense publiek een keuze mocht maken. Dat heeft geresulteerd in een duidelijke voorkeur voor de in de foto boven getoonde variant. Vanaf eind november van dit jaar zullen de lantaarnpalen in het centrum van Dongen deze  feestelijke verlichting krijgen.

Na ruim dertig jaar dienst te hebben gedaan was de ‘oude’ verlichting , die dankzij Dongen Promotion rondom de feestdagen het centrum van Dongen sierde, dringend aan vervanging toe. Dat gaat gepaard met een flinke investering en daarom gaat de winkeliersvereniging niet over een nacht ijs! Bedrijven werden benaderd en ook de grote beurs Christmas World in Frankfurt werd bezocht. Na veel wikken en wegen, waarbij rekening gehouden werd met kwaliteit, vochtbestendigheid en opbergmogelijkheden, werd een voorselectie gemaakt voor drie uitvoeringen.

De winnende optie kreeg 50% van de stemmen van het Dongense publiek en is een sierlijke verlichting, waarin elementen uit de feestmaand verwerkt zijn: een staf, een ster en vuurwerk. Het bestuur van Dongen Promotion gaat nu de leverancier benaderen om ervoor te zorgen dat de verlichting op tijd voor de feestmaand geleverd wordt

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen