“JouwFeestwinkel” Dongen vanaf nu geopend aan de Hoge Ham 103

Foto:

Vanaf deze week werden de eerste signalen van de opening al duidelijk aan de Hoge Ham 103: het spandoek kwam te hangen, er lag vaak veel bouwafval opgestapeld voor de deur en het krijtbord voor de deur werd gebruikt om af te tellen naar de opening. Nu is het dan zover en zijn Nicole en Ron open met hun nieuwe feestwinkel in Dongen.

Nieuwsgierig om te zien wat er verkocht wordt, binnenkort een feestje of zin in een gezellig babbeltje? Loop eens binnen aan de Hoge Ham 103 te Dongen en ze helpen je graag met alles wat je zoekt. Uiteraard vroegen we ook wat ze nou vinden van de Dongenaren, daar waren ze kort over: “Dongenaren zijn open mensen die houden van een gezellig praatje en vol enthousiasme (vaak dagelijks) door de deur keken hoe ver we waren met verbouwen. Dongen heeft ons hart veroverd en we hopen hier nog vele jaren te zitten met onze feestwinkel.”.

Op de vraag wat de meest gestelde vraag was de eerste dag kunnen ze kort zijn: “Spinners, spinners en spinners. Ze zouden vandaag binnen moeten komen, houdt ons krijtbord in de gaten of ze er al zijn.”

“Dongen bedankt voor het warme welkom en de leuke reacties. En Bakkerij de Koning voor de heerlijke welkoms-taart die we hebben mogen ontvangen.”

Voor de openingstijden kan er gekeken worden op de website: www.jouwfeestwinkel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen