Gratis inloopspreekuur Logopedie bij bibliotheek Dongen

Foto:

Logopedisten onderzoeken, begeleiden en behandelen stoornissen op het gebied van taal, spraak, eten en drinken, mondgedrag, adem, stem en gehoor. Wil je graag passend advies? Vanaf maandag 10 april kun je terecht bij het gratis spreekuur Logopedie in bibliotheek Dongen. Stel je vragen op het gebied van spraak, taal, stem, ademhaling, gehoor, afwijkende mondgewoonten en slikklachten die je ondervindt bij jezelf of je kind. Het spreekuur is op oneven weken op maandagavond van 18.30-19.00 uur.

Signalering
Vind je het lastig om te bepalen of jezelf of je kind behoefte heeft aan logopedie? Er zijn diverse signaleringen die je kunnen helpen bepalen of logopedie zinvol kan zijn voor jezelf of je kind. Denk hierbij aan adem- en stemproblemen bij benauwdheid, heesheid, hyperventilatie, stotteren, slissen, taalontwikkelingsproblemen, slikproblemen, of het moeilijk op woorden kunnen komen. Logopedie kan je hierbij helpen!

Logopedie
Het inloopspreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met Logopediepraktijk Manon Kimenai en Logopediecentrum Dongen. Kijk voor meer informatie op www.logopediedongen.nl en www.logopediecentrumdongen.nl. Logopedisten houden zich bezig met communiceren. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal is onderdeel van het werk van de logopedist. Daarnaast is de logopedist de deskundige op het gebied van alle functies m.b.t. eten en drinken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen