Pop-up store ‘Brandveilig Leven’ in centrum Dongen

Foto:

De gemeente Dongen opent donderdag 6 april in samenwerking met de brandweer en Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant de pop-up store ‘Brandveilig Leven’. De tijdelijke winkel wordt ondergebracht aan de Hoge Ham 159 (voormalig Schoenenreus-pand).

In de belevingswinkel krijgen bezoekers tips en informatie van professionals. Ook zijn er kamers ingericht waar met een virtual reality bril een woningbrand kan worden ervaren. Kinderen kunnen op de foto in een brandweerpak en voor alle bezoekers ligt er een attentie klaar (op = op).

Openingstijden
Donderdag 6 april 11.00 – 16.00 uur

Vrijdag 7 april 11.00 – 16.00 uur

Zaterdag 8 april 11.00 – 16.00 uur

Zondag 9 april 12.00 – 16.00 uur
Jaarmarkt. Er staat een brandweerauto en er zijn spuitspelletjes voor de kinderen.

Maandag 10 april 11.00 – 16.00 uur

Groepen
Wilt u met een groep een bezoek brengen aan de belevingswinkel en een rondleiding krijgen? Neem dan contact op met Cynthia Hopman, adviseur Rampenbestrijding, [email protected] of telefoonnummer 14 0162 (centraal nummer).

Campagne
De pop-up store is onderdeel van de regionale campagne Vooropletters en maakt bezoekers bewust van de risico’s en gevolgen van een brand in huis en wat bewoners zelf kunnen doen om brand te voorkomen. Om de aandacht te vestigen op veiligheid houdt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant in samenwerking met gemeenten de campagne Vooropletters. Meer informatie over de campagne Vooropletters? Kijk op www.vooropletters.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen