De waarde van loslaten

Foto:

Er komt veel op je af in het dagelijks leven. Hoe krijg je rust en overzicht in huis? Is er een manier om mindful op te ruimen? Op zaterdag 25 maart 2017 vindt de vijfde Landelijke Loslaatdag plaats met als thema: De waarde van loslaten. Doe mee aan de Landelijke Loslaatdag en ontdek hoe waardevol loslaten voor jou kan zijn.

De Landelijke Loslaatdag is een evenement over loslaten. Loslaten geeft letterlijk en figuurlijk ruimte: ruimte om te leven, ruimte om te ademen. Je krijgt er rust, ruimte en tijd voor terug. De vorige vier edities van de Loslaatdag waren een groot succes. De deelnemers waren erg enthousiast om aan de slag te gaan. De workshops werden druk bezocht en heel veel spullen zijn losgelaten en kregen een nieuwe bestemming. Ontdek op zaterdag 25 maart 2017 tijdens de Landelijke Loslaatdag zelf hoe je kunt loslaten. Doe nieuwe ideeën en energie op om ruimte te maken. Je kunt daadwerkelijk spullen loslaten en een workshop volgen.

WORKSHOP Mindful opruimen in huis
Vind je het moeilijk om spullen weg te doen? Voelt je huis te vol aan? Heb je geen ruimte voor nieuwe spullen of ideeën? Tijdens de workshop ga je ontdekken hoe je in huis mindful kunt opruimen. Je maakt kennis met de praktische kant van het opruimen en je gaat ontdekken welke weerstand het opruimen oproept maar ook wat jou motiveert om wel los te laten. Welke gedachten en gevoelens heb je bij het opruimen en wat levert het jou op? De workshop wordt gegeven door Elly van Bragt van E3O Professional Organizing en Romy de Zeeuw van CMA coaching & advies. De workshop vindt plaats in Theek5 Dongen van 13.30 tot 15.30 uur. De toegang is €7,50. Wil je deelnemen aan de workshop? Geef je dan voor 20 maart op via [email protected] of telefonisch 0624217898. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

LOSLAATUITDAGING
Ga in huis op zoek naar spullen die je eigenlijk al lang weg had kunnen doen, zoals servies dat je niet meer gebruikt of kleding die niet meer past. Neem er afscheid van en geef er een nieuwe bestemming aan. Tijdens de Loslaatuitdaging kun je je spullen weggeven t.b.v. mensen die deze tweedehands artikelen graag willen gebruiken. Je kunt de spullen achterlaten en meteen loslaten bij diverse kringloopwinkels en goede doelen. Kijk voor meer informatie op www.e3o.nl/loslaatdag of bel 0624217898. De Landelijke Loslaatdag is een initiatief van SlowOrganizing en is op meerdere locaties in Nederland te bezoeken. Kijk voor het landelijke aanbod op www.loslaatdag.nl. Volg E3O op Facebook, Twitter en LinkedIn en je ontvangt alle informatie over het programma voor Dongen en omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen