NLDoet in de Biezen

Foto:

Zaterdag 11 maart doet Wijkraad De Biezen weer mee met NLDoet. Na een NLDoet-loos 2016 hebben de leden van de wijkraad een leuke “klus” gevonden waarbij zij hopen dat veel wijkbewoners aan mee zullen doen. Tussen 13.30 en 16.00 uur kunt u dan ook inlopen en meedoen in en rond onze tent. Dit jaar staat hij op het grasveld bij de Dassendonk.

Onderhoud aan wijkborden
De 9 wijkborden waar u regelmatig aankondigingen vindt van de wijkraad hangen er al zeker 10 jaar. Tijd om deze eens na te kijken, te repareren en op te knappen. Wie loopt er een rondje mee?

Maken van PMD-palen
Geïnspireerd door de creativiteit van de bewoners van de Vossendonk willen wij een aantal palen gaan maken waar mensen bij clusterplaatsen hun PDM-zakken aan kunnen hangen. Zo waaien de zakken niet weg en kunnen eventuele dieren de zakken niet open pikken of scheuren. De palen plaatsen wij in de tuinen van wijkbewoners vlakbij een clusterplaats.

High Tea voor iedereen
Omdat klussen hongerig maakt willen we met een aantal wijkbewoners een lekkere high tea gaan maken. Iedereen is welkom om mee te kokkerellen, tafels op te maken en thee te zetten. Kinderen mogen natuurlijk ook meehelpen! Voor hen hebben we een speciale klus: de bekers, bordjes en schalen versieren.

Ook willen we bordjes met lekkers naar mensen in de wijk rondbrengen die niet makkelijk uit huis kunnen komen of die op een andere manier behoeftig zijn. Kandidaten hiervoor kunt u aanmelden via [email protected]

Wijkraad De Biezen hoopt op veel aanloop en hulpjes. Wij zien u graag aanstaande zaterdag 11 maart tussen half twee en vier uur in onze tent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen