Stormvogels zoeken sportievelingen voor een uitdaging

Foto: CC0/Public Domain

Ben jij een fanatieke fietser of (hard)loper en heb je altijd al een keer de Stelvio willen bedwingen, dan is dit je kans! En je steunt er ook nog eens goede doelen mee die zich inzetten voor het welzijn van gehandicapte en ernstig zieke kinderen. Op 30 juni 2017 wordt in Italiƫ de Stelvio Challenge georganiseerd en Scouting De Stormvogels zoekt deelnemers!

De organisator van de Stelvio Challenge is Stichting Pim. Stichting Pim zet zich in voor het welzijn van gehandicapte en ernstig zieke kinderen. In 2009 is vanuit Stichting Pim de Stelvio Challenge ontstaan om extra geld in te zamelen. Zij menen dat delen, naast het maatschappelijke aspect, ook mentaal sterker maakt. Vandaar dat bij de Stelvio Challenge de keuze is gemaakt om, naast Stichting Pim, meerdere goede doelen te ondersteunen.

Dit jaar is een van die goede doelen Scouting De Stormvogels. Scouting De Stormvogels roept dus alle sportievelingen en maatschappelijk betrokken mensen op om zich in te schrijven voor deze Challenge en om op deze manier geld in te zamelen voor Scouting de Stormvogels.

Tijdens deze Stelvio Challenge mag de Stelvio op verschillende manieren bedwongen worden, fietsend of (hard)lopend. Er zijn verschillende routes en uitdagingen mogelijk; iedereen kent zijn eigen challenge, maar samen gaan we voor het goede doel.

Heb je zin om je uit te dagen of wil je meer informatie? Kijk dan op www.stelviochallenge.nl en laat het ons weten als je interesse hebt via [email protected] of kijk op onze facebookpagina!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen