Wethouder Van Beers lijstduwer PvdA

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Ingezonden Op 15 maart gaan we naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. De PvdA Dongen is blij dat er veel Brabanders op de kieslijst staan. Als lijstduwer in de kieskring Tilburg vinden we onze eigen wethouder Bea van Beers terug.

Laten we beginnen met misschien wel de belangrijkste vraag: moet Dongen bang zijn om haar wethouder te verliezen aan Den Haag? Bea lacht en zegt: “Ik vind het een eer om de partij te steunen, daarom ben ik lijstduwer, maar ik heb op dit moment veel plezier in mijn werk in Dongen”. Een stem op zichzelf wordt het niet, maar voor wie kleurt Bea het vakje straks wel rood? “Op 15 maart stem ik op Joke de Kock, ze staat op plek 12 van de PvdA-kieslijst. Allebei pleiten we voor gelijke kansen voor iedereen, helaas is dat nog geen gegeven in Nederland.

Ik ken Joke uit mijn vorige baan als Wijkmanager bij de gemeente Tilburg. Joke werkt als manager schuldhulpverlening bij de gemeente. Samen werkten we aan armoedebestrijding in Tilburgse wijken. Elke dag ziet ze in de praktijk hoe ingrijpend schulden zijn. Ze weet wat er anders moet en zal zich ongetwijfeld met de van haar bekende passie inzetten. Joke is een echte PvdA-vrouw, gedreven en sociaal. Ze heeft ontzettend veel kennis over armoede en schulden en dat is precies wat de PvdA nodig heeft om landelijk het verschil te maken”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen