Zaterdagavond 7 januari Nieuwjaarsconcert Musis Sacrum

Foto:

Tradities zijn er om in ere te houden, zo ook het nieuwjaarsconcert van Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum. De muzikale aftrap in het nieuwe jaar vindt altijd plaats op de eerste zaterdag in het nieuwe kalenderjaar. Komende zaterdagavond bent u van harte welkom in Cultureel Centrum ’t Schouw, waar alle orkesten van de muziekvereniging een kort concert verzorgen.

Het jeugdorkest onder leiding van Rolf Rombouts opent het programma, direct gevolgd door de huldiging van een zestal leden die hun 10-jarig jubileum vieren. Aansluitend staat dirigent Ad van Groesen op de bok om met het Volwassenen Leerlingen Orkest een aantal muziekstukken ten gehore te brengen. Na de pauze wordt er als eerste aandacht besteed aan een 25- jarige èn een 40-jarige jubilaris, een bijzondere en unieke gebeurtenis.

Het muzikale programma wordt hierna door het harmonieorkest olv Robert van Enschot voortgezet. Hierna is er in de foyer alle gelegenheid om in een gezellige ambiance elkaar het beste voor het komend jaar te wensen en vooruit te blikken wat 2017 voor een ieder gaat brengen. Het nieuwjaarsconcert start aanstaande zaterdag om 20.00 uur, entree gratis. Het bestuur en de leden hopen u tijdens dit concert te mogen begroeten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen