Routes van de 4 carnavalsoptochten blijven onveranderd

Foto:

Hoewel het nieuwe jaar net van start is gegaan, zijn er toch al een heleboel peeën die zich bezighouden met de voorbereidingen van de verschillende optochten, die komende carnaval weer zullen plaatsvinden in ons Peeënrijk.

Van zaterdag 25 februari tot en met dinsdag 28 februari zullen de maar liefst 4 verschillende optochten weer “VAN HOT NÀOR HÈÈR” gaan in het Peeënrijk. Belangrijk hierbij is dat de routes hiervan onveranderd blijven. Ook blijven de aanvangstijden voor de optochten dit jaar weer hetzelfde als voorgaande jaren.

Op zaterdag 25 februari zal er tijdens de intocht een worst aan Klara gegeven worden bij het bronzen beeld van Manneke Pee voor restaurant Winkk.

Een dag later zal traditiegetrouw de “Grote” optocht van start gaan. De prijsuitreiking hiervan zal gehouden worden in de “Malle Sander” (de Salamander).

Op maandag zullen de kleine Peekes en Peeërinnekes ons laten genieten van de meest mooie creaties. De prijsuitreiking hiervan wordt gehouden in de Heeren van Dongen.

Ten slotte zullen de lichten op dinsdagavond weer gedoofd worden zodat de creaties van de verschillende CV’s weer kunnen schitteren in de lampkesoptocht in ons mooie Peeënrijk.

Wil je ook graag deelnemen aan een of meerdere van deze optochten. Schrijf je dan snel in. Het inschrijfformulier vind je op de website van Stichting de Peeënstekers.

Daarnaast is de Commissie Optochten altijd op zoek naar juryleden, verkeersregelaars (cursus wordt geregeld), handige handjes en grijze cellen dragers voor in de Commissie. Dus meld je ook hiervoor via de website www.peeenstekers.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen