23e DDOO toernooi in kerstvakantie

Foto:

Ook in 2016 wordt het inmiddels bekende toernooi met de naam DDOO voor de 23ste keer weer in Dongen gehouden. Voor dit jeugdspektakel tekenen de 4 voetbalverenigingen, t.w. vv Dongen, DVVC, Olympia ’60 en O.N.I.

Na veel voorbereidend werk wordt dit jaar voor de 23ste keer het inmiddels bekende DDOO toernooi voor de 4 voetbalverenigingen in de gemeente Dongen gehouden. Aan dit toernooi hebben de jeugdvoetballers van vv Dongen, DVVC, Olympia ’60 en O.N.I. zich in grote getalen opgegeven. De toernooidagen zijn van 27 t/m 30 december 2016 en starten elke ochtend om 8.30 uur tot ’s avonds ca. 23.00 uur.

De indeling van het toernooi is:

• Dinsdag 27 december 2016
o ’s morgens – JO10
o ’s middag – JO13
o ’s avonds – JO15

• Woensdag 28 december 2016
o ’s morgens – JO9
o ’s middag – JO14
o ’s avonds – Leiderstoernooi

• Donderdag 29 december 2016
o ’s morgens-JO11
o ’s middag – JO7 en meisjes
o ’s avonds – JO17

• Vrijdag 30 december 2016
o ’s morgens – JO8
o ’s middag – JO12
o ’s avonds – JO19

Voor dit toernooi hebben zich zo’n 680 voetballers opgegeven, die samen ca. 270 wedstrijden, verdeeld over de 4 dagen, spelen. Na elk dagdeel worden de prijzen en ook een beker met de bekende “grote oren” uitgereikt aan de kampioenen. Daarnaast is er een traktatie voor iedere voetballer – groot of klein – en voor de leiders.

Daarbij willen we alle sponsoren alvast bedanken voor hun bijdrage. In het bijzonder Accountantskantoor Janssen, die zich voor de komende 3 jaar als hoofdsponsor aan het DDOO toernooi heeft willen verbinden. Maar verder ook de toernooisponsoren ANWB Rijopleidingen, Autoschadebedrijf van Peer, Brand Masters, van den Bosch Makelaars, C-Infra, Café de Salamander , Cigo, Eco Door, Eethuis van Holst, Leyten BV, Spijs en IJs, Trophy Nederland en ’t Winkeltje. En last but not least de advertentiesponsoren. Zonder al deze sponsoren kunnen wij niet zo’n grandioos toernooi voor de voetballende Dongense jeugd houden.

De wedstrijden worden zoals elk jaar gespeeld in de sporthal De Salamander. Daar zijn ook toernooiboeken op alle speeldagen verkrijgbaar. De toernooicommissie nodigt alle Dongense voetballiefhebbers graag uit om tijdens deze dagen de voetbalkunsten van de Dongense voetbaljeugd te komen bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen