Hier is ie dan: de nieuwe Glossy 100% DONGEN

Foto:

Er is lang naar uitgekeken maar donderdagavond was het zover: de derde editie van  de glossy 100% DONGEN werd officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Winterhuiskamer van Dongen bij DongenIce.  Vanaf vandaag wordt de 100% DONGEN huis-aan-huis bezorgd in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart.

Op de cover staat het overduidelijk: ‘Dongen is te gek!’. En het bewijs daarvoor wordt geleverd in deze ‘100% DONGEN’, die weer boordevol unieke verhalen, weetjes, interviews en prachtige fotoreportages staat. Dongen is in meerdere opzichten te gek, of het nu gaat om de evenementen die er plaatsvinden, de bedrijvigheid of de inwoners.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Marinda Wijnen, de Dongenaar van het jaar 2015, die in dat jaar ‘Blind naar de Top’ van de Kilimanjaro ging? Of Julius de Vriend, pas 14 jaar oud, maar nu al een bekende in de musicalwereld. Julius nam donderdag het eerste exemplaar van deze glossy in ontvangst.  En natuurlijk niet te vergeten de covermodellen, de sauwelaars Tom Mijnders en Rob Verkooijen. Zij lichten in een dubbel interview,waarin de nodige humor natuurlijk niet ontbreekt, een tipje van de sauwelsluier op. Voor deze glossy brachten we zelfs nog een bezoek aan de stad Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar spraken we met Hanneke Oerlemans, geboren en getogen Dongense, die daar al enkele jaren woont. Laat je meeslepen door deze en de vele andere verrassende, soms zelfs ontroerende interviews.

glossy162

De te gekke evenementen die in Dongen georganiseerd worden, maken Dongen tot een uniek dorp. In deze glossy zien we dat terug in artikelen over DongenIce, dat dit jaar voor de tiende keer plaatsvindt, en De Dongense Dorps Quiz, waarvan de tweede editie afgelopen oktober het hele dorp in zijn greep hield.

Maar ook de bedrijvigheid in Dongen is te gek! Het ondernemersbloed stroomt door vele Dongense aderen en dat kom je tegen in deze 100% DONGEN in de vorm van mooie artikelen advertorials en advertenties. Voor ondernemend Dongen is deze glossy een perfect podium om zich op een aantrekkelijke manier te presenteren en dankzij de adverteerders kunnen Dongenaren ook deze keer weer gratis genieten van dit fraaie glossy magazine.

De glossy is maar liefst 196 pagina’s dik. Nieuwsgierig naar de nieuwe glossy? Bekijk hem HIER alvast online.

Heeft een nee/nee of een ja/nee sticker op uw brievenbus? Dan kan de glossy bij u niet bezorgd worden. Indien u in dat geval toch graag een exemplaar zou willen hebben, dan kunt u deze afhalen bij Leijten B.V aan de Hoge Ham 80.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen