Lichtjesavond op maandag 19 december

Foto:

De jaarlijkse Lichtjesavond komt er weer aan!  Op maandag 19 december wordt in Dongen de negende editie van de Lichtjesavond gehouden. De jaarlijkse traditie om de aanloop naar Kerst te vieren en licht te geven aan deze donkere dagen. Een sfeervol verlichte begraafplaats, bijpassende muziek en een warm drankje zorgen voor een passende sfeer.

De gedachte achter de lichtjesavond is het bijeen brengen van nabestaanden, die in deze periode niet altijd gelegenheid vinden het graf van hun dierbaren te bezoeken. De lichtjesavond is een ritueel dat u dichter bij de herinneringen brengt aan uw overleden partner, kind, familielid of vriend. U staat (letterlijk) stil bij uw dierbaren en als u wilt kunt u een kaarsje branden bij het graf.

De paden van de begraafplaats worden verlicht door fakkels en op diverse plaatsen staan vuurkorven. In de aula van het uitvaartcentrum klinkt muziek en wordt u een warm drankje aangeboden. Ook heeft u de mogelijkheid om een wenskaartje op te hangen. Een kerststukje aan te schaffen voor inkoopsprijs van € 5,00

De Lichtjesavond wordt georganiseerd door Uitvaartverzorging Van Berkel, DELA uitvaartcentrum, AVRI Bloem- en Tuincentrum, Van der Horst Tentenverhuur en de Gemeente Dongen. U bent van harte welkom op maandag 19 december, van 18.00 tot 20.00 uur op de Centrale Begraafplaats De Kremer, Groenstraat 14a te Dongen. Parkeren kan op het parkeerterrein van de AVRI, die speciaal voor de lichtjesavond wordt opengesteld. Daarnaast zorgen verkeersregelaars voor een veilige oversteek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen