Orange Planet in Dongen is op zoek naar een Magazijnmedewerker!

Foto:

Vacature Op Industrieterrein Tichelrijt zit misschien wel de meest dynamische groothandel van Nederland. Unieke artikelen worden vanuit Dongen geleverd aan alle bekende webwinkels in Nederland zoals Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Kijkshop en Blokker. Maar ook ver buiten de Nederlandse grens vinden de goederen van Orange Planet gretig aftrek. Van flexibele Tuinslang tot Star Shower Laser Light, van Artisjok Afslankdrankje tot Slakkencrème. Iedere dag opnieuw weet de klant Orange Planet te vinden.

Vanwege groei is Orange Planet op zoek naar een flexibele, enthousiaste Magazijnmedewerker uit  Dongen of omgeving die ons graag wil komen versterken op drukke dagen in ons magazijn.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit inpak- en ompakwerkzaamheden, orderpicken en verzendklaar maken van goederen.

Ben jij oproepbaar (en zeker op maandag beschikbaar), gemotiveerd, heb je enige ervaring in het magazijn en een goede beheersing van de Nederlandse Taal? En heb jij bij voorkeur een rijbewijs en misschien ook nog wel een heftruck- en/of reachtruckcertificaat (hoewel niet noodzakelijk), neem dan snel contact met ons op door een e-mail met CV, pasfoto en korte motivatie te sturen naar Brigitte Greeve, [email protected].

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Tevens zijn wij voor ons magazijn ook altijd op zoek naar Studenten die door de week willen werken. Ben jij dus op zoek en lijken bovengenoemde werkzaamheden je iets. Reageer dan ook!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen