Uitstekend sfeertje op geslaagde Winterfair Stormvogels

Foto:

Een supergezellige ambiance, een geweldig koor, lekker eten en drinken, blije leden en een mooie opbrengst voor de Stormvogels. Dat is in het kort de samenvatting van de Winterfair die afgelopen zaterdag op Scouting De Stormvogels werd gehouden.

Leden, leiding en extra vrijwilligers hadden veel tijd gestoken in het knutselen voor en in het aankleden van de Winterfair. Een grote aangeklede kerstboom was het eerste wat bezoekers zagen. Het terrein was aangekleed met sfeervolle verlichting en gezellig ingerichte kraampjes. De klusmannen van de Stormvogels hadden hun uiterste best gedaan om de vernieuwde kampvuurkuil op tijd te voorzien van houten banken en panelen zodat het er nog gezelliger uitzag. En van de kampvuurkuil werd goed gebruikt van gemaakt toen leden van de Stormvogels het kerstverhaal gingen opvoeren. Met een daverend applaus voor de leden als gevolg.

Daarna nam voorzitter Colinda Blous het woord en riep vertegenwoordigers van Scouting Sint Jozef en Scouting Laurentius en wethouder Piet Panis naar voren. Aan de wethouder werd een symbolische cheque aangeboden met daarop het aantal uren uitgedrukt in geld dat alle vrijwilligers van de drie Dongense scoutinggroepen per jaar besteden; een kleine 7,5 ton! Dit bedrag was voor Scouting Nederland naar aanleiding van de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december uitgerekend.

De muzikale optredens op de markt werden dit jaar verzorgd door Nederpopkoor Zonder Noten. Speciaal voor de Winterfair hadden zij zelfs kerstnummers voor de Stormvogels ingestudeerd.

Scouting de Stormvogels wil graag iedereen bedanken die deze Winterfair zo succesvol hebben gemaakt en in het bijzonder Keurslager Marco van Strien, Lidl Dongen, In ’t Groen groenten en fruit. Verder gaat onze speciale dank uit naar Gertjan Vereggen die naar aanleiding van zijn 40 jarig jubileum als kapper ons een geldbedrag heeft aangeboden! Hartelijk dank!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen