Fietsfeestje levert € 445 op voor Spieren voor Spieren

Foto:

In de nacht van zaterdag 29 oktober op zondag 30 oktober j.l. ging de klok en uur terug en daar wilden wij gebruik van maken om er iets goeds mee te doen” vertellen Mark van der Avoird en Timo van Gils van van Gils Sport. In deze nacht van zaterdag op zondag werd er bij van Gils Sport door een groep enthousiaste “spinners” een fietsfeestje afgewerkt voor het goede doel. Timo en Mark waren de initiatief nemers van dit sportieve evenement.

“De volledige opbrengst van dit evenement is gedoneerd aan Stichting Spieren voor Spieren” vertelt Mark.  “Vanaf 01.00 ’s nachts stonden er 25 fietsen gereed allemaal versierd met ballonnen een feestmuts en “zonnebril”. Vervolgens werd om 02.00 uur werd er gestart met allemaal super fitte feest fietsers. Het unieke van deze Wintertijd Challenge is dat het sportevenement plaatsvindt in het uur dat de wintertijd ingaat (2 uur ‘s nachts) en de klok teruggaat. Dit is het enige moment in het jaar dat je tijd kan winnen.”

Timo vult aan: “Tijd winnen om behandeling en genezing van spierziekten bij kinderen te realiseren. Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor 20.000 kinderen met een spierziekte. Dat doen we door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties zoals de Wintertijd Challenge en Spierathlon, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. We halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen. Dit fietsfeestje werd mede mogelijk gemaakt door Licht en Geluid Teun Hermans. Het bedrag van € 445,00 is inmiddels overgemaakt naar de stichting Spieren voor Spieren. Met dank aan alle sportieve deelnemers”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen