Zondag 18 september Reünie 30 jarig bestaan café-zaal t’ Karrewiel.

Foto:

30 Jaar is een hele tijd en in die 30 jaar is er erg veel veranderd en heel veel gebeurd. Dat geldt natuurlijk ook voor ’t Karrewiel. Toen wij, Gerrit en Lian de Smit hier 30 jaar geleden begonnen waren ze het jongste kasteleinskoppel van Dongen. “Dat is al heel lang niet meer zo, maar we zijn wel door de jaren heen echte horecamensen geworden met liefde voor het vak. Na 30 jaar hebben wij zoiets van, dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Dus zijn we begonnen met een feest voor al onze gasten, buurt, vrienden en verenigingen. Dat was op 18 Juni, het was een prachtig feest waar we nog steeds met plezier op terug kijken.”

“Nu gaan we Zondag de “30 jaar ’t Karrewiel” reünie houden, aldus Gerrit. “En iedereen die een mooie tijd bij ons in herinnering heeft is welkom. Of je nu lid bent geweest van één van onze vele verenigingen of je hebt je bruiloft hier gevierd of je kwam of komt hier in het café. Wat waren het toch fantastische jaren en wat is er veel gelachen en plezier gemaakt. Doordeweeks was en is het nog steeds biljarten, b.v. O.N.A. is een fantastische biljartvereniging met 5 leuke teams. Door de jaren heen zijn er veel nieuwe leden bij gekomen, maar natuurlijk ook afgevallen. En nu hopen wij erop dat zowel die nieuwe als de oud leden elkaar weer tegen komen op deze reünie.”

“En dat geldt natuurlijk ook voor de darters die door de jaren heen hier thuis waren en nog zijn” vult Lian aan.”30 Jaar is een hele tijd en in die 30 jaar is er erg veel veranderd en heel veel gebeurd. Dat geldt natuurlijk ook voor ’t Karrewiel. Altijd mooie avonden op de vrijdagavond met een lekker stukje rock op de achtergrond en later op de avond op de voorgrond. En wat zou het fantastisch zijn als een club van Fc. Goos en Fc. Lell elkaar hier weer tegen komen. Waar is de tijd gebleven dat ze op zondagavond om 20:00 uur nog in het voetbalbroekje door het café liepen. Op zondagmorgen was het sowieso altijd gezellig met de kaartclub en regelmatig zaten v.v. de Taaie Tijgers ook nog binnen.”

“En wat hebben we gelachen met de touwtrekkers en de toernooiweekenden die we samen organiseerden waar bands als de WC-experience en de Band zonder Banaan zich echt thuis voelden. Ook Pater Moeskroen, Bertus Staigerpaip en Buiten Westen traden op. Toentertijd hadden we een hele club vaste gasten die in de weekenden hier vertoefde. Zoals de Natnekken en al die andere ploegen met  boeren, maar wat was dat dikwijls gezellig en er gebeurde eigenlijk nooit iets.” vertelt Gerrit.

“Natuurlijk zijn ook de oud medewerkers welkom, dat zijn er ook veel in 30 jaar maar ook veel die vele jaren trouw zijn geweest. Al ben je niet genoemd en je vind het leuk om samen met ons ouwe koeien uit de sloot te halen ban je van harte welkom.”

Het programma:
Lian neemt nog even het programma door: “Vanaf 14:30 is iedereen welkom en worden jullie door ons op ontvangen. Er worden honderden foto’s getoond van de afgelopen 30 jaar en wij zorgen dat er op tijd een hapje is. Op de achtergrond de grootste hits van de afgelopen 30 jaar. Lekker bij kletsen over vroeger. Voor de kinderen zijn er verschillende springkussens dus die kan je mooi mee brengen. Om 17:00 uur trakteren wij onze gasten op een optreden van de CoverUp, deze fantastische band gaat er een schitterend feest van maken. Zorg dat je erbij bent op deze bijzondere reünie en even voor alle duidelijkheid, de mensen die op het feest zijn geweest zijn nu ook weer van harte welkom. En natuurlijk zijn ook onze gasten die nu regelmatig in het eetcafé komen van harte welkom. Entree doen we niet aan en we zorgen voor leuke hapjes.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen