24/7 flexruimte in Dongen

Foto:

Wil jij ook werken hoe en wanneer het jou uitkomt? Precies die ruimte gebruiken die je nodig hebt? Een inspirerende omgeving? Dat doe je bij hét bedrijvencentrum van Dongen. Het BusinessPoint Dongen is vanaf 2010 actief in Dongen en is een concept met werkplekken, kantoor- en praktijkruimtes en vele diensten voor zowel de ZZP’ers als multinationals. Full-service en flexibiliteit krijgen een nieuwe betekenis in deze unieke omgeving. Het BusinessPoint is gelegen nabij de watertoren, aan de rand van Dongen en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A27 en A59.

Ontspannen werken in een 24/7 economie
Het verdwijnen van oude ritmes en gewoonten heeft veel positieve kanten. Het is prettig om zelf te kiezen of je vroeg of laat op kantoor bent, en om zo nu en dan thuis te werken. Het is heerlijk om zelf te kunnen bepalen hoe je je tijd indeelt. Er kleven ook nadelen aan het verdwijnen van die oude ritmes. Als niet iedereen op dezelfde momenten vrij is, wordt afspreken met vrienden en familie een stuk lastiger. Bovendien verwachten we van elkaar dat we altijd beschikbaar zijn. Met een mobiele telefoon, ruime openingstijden van de kinderopvang en supermarkten die pas vanaf 20.00 uur dichtgaan, heeft niemand meer een excuus om een spoedklus af te wijzen. Met recht een 24/7 economie!

bplockers

Als je dagelijkse werk aansluit op dit ritme onstaat een optimale balans. In het BusinessPoint wordt deze mogelijkheid geboden. Wij hebben 24/7 flexwerkplekken beschikbaar in speciaal ingerichte kantoorruimtes (met airco) of in het Petit Café. Een persoonlijke locker, internet, koffie, thee en gekoeld water is geregeld. Een inspiratiebron is de aanwezigheid van andere ondernemers. Dit 24/7 arrangement is beschikbaar voor slechts € 75,00 per maand all in (excl. BTW).

Bedrijf aan huis en behoefte aan een flexibele werkplek? Neem ook de zakelijke post mee? Zakelijk en privé gescheiden en alles goed geregeld!

Meer informatie of een rondleiding? Bel 0162-769081 of ga naar http://businesspointdongen.nl/watwilikhuren/flexwerken

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen