Bonelle Fashion en Pand 44 ontvangen keurmerk 5-sterrenspecialist

Foto:

Advertorial De Dongense kledingzaken Bonelle Fashion en Pand 44 ontvingen onlangs het keurmerk 5-sterrenspecialist. Met dit keurmerk bewijzen zij hun meerwaarde op het gebied van goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie.

Hoe het begon
Ellen Elzen, eigenaresse van Bonelle Fashion heeft in 1995 haar eerste winkel in Dongen geopend. Het bedrijf is gestart met dameskleding in het betaalbare en trendy segment. Door goed te luisteren naar de vraag van onze klanten hebben we een aantal jaren later daar ook trendy herenkleding aan toegevoegd, zodat ook de heren kunnen profiteren van betaalbare en trendy kleding.

Het concept van Bonelle Fashion bleek een groot succes en in 2010 heeft Ellen in Kaatsheuvel haar tweede filiaal geopend! Met trots betraden we het prachtige nieuwbouwpand dat we geheel in Bonelle stijl hebben ingericht. Modern van deze tijd maar ook de gezelligheid die je van ons kunt verwachten. Ons team zorgt ervoor dat we iedere week de laatste trends in huis hebben, als je interesse hebt kun je ook op Facebook en Instagram onze blogs volgen en blijf je op de hoogte van de acties en trends.

Een nieuw concept met dezelfde instelling
In 2016 opende ook Pand 44 haar deuren in Dongen. Ellen wilde met deze winkel inspelen op wensen speciaal voor mannen. Er werd al langer mannenkleding verkocht, maar het pand van Bonelle was voor een combi eigenlijk wat te klein en iets half doen, past niet bij de passievolle onderneemster. De visie blijft bij Pand 44 onveranderd. Ook hier luisteren we graag naar onze klanten.

Keurmerk als kroon op het werk
Ellen heeft vanaf het begin begrepen dat een kledingwinkel niet draait om slechts de kleding. De beleving van de klant en het klaarstaan voor je klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilde ik de eerste kledingwinkel zijn met een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen” Ellen heeft voor alle drie haar winkels het keurmerk mogen ontvangen waarbij ze benadrukt dat ze bij Bonelle en bij Pand 44 graag wat harder lopen om u 100% tevreden te stellen! Meer informatie over het keurmerk is te vinden op www.5-sterrenspecialist.nl

Graag tot ziens in één van onze winkels.
Wendy, Pauline, Minke, Kim, Yasin Jeske, Susanne, Maaike en Ellen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen