Blog Koen Swanen: ‘Go Nadine, Rio is waiting….’

Foto:

Over ruim een week is het zover. Dan beginnen de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Onze lokale trots Nadine Broersen gaat daar proberen het maximale uit zichzelf te halen in de jacht op een medaille. Nadine’s partner Koen Swanen reist haar achterna en zal op dongen.nieuws.nl een blog bijhouden met daarin een mix van zijn ervaringen  en die  van Nadine voor en tijdens de Spelen. Hieronder de eerste blog van Koen.

Rio is calling you!!!
Vandaag gaat de reis beginnen. De reis met een missie. De missie van het beste uit jezelf halen. Vandaag vertrekt Nadine naar Portugal, waar zij de laatste voorbereidingen voor Rio zal voltooien. Met als gevolg zich daarna over te geven aan de stad Rio, en het grootste sportevenement van de wereld. De voorbereidingen deze winter en dit voorjaar zijn stroef verlopen met wat blessures, ziekte en wisselingen in begeleiding. Maar het komt steeds meer op de rit. Nog 2 weken en dan gaat het startschot. Medailles zijn leuk, maar niet het belangrijkste. Winnen van jezelf. “De beste Ik zijn” zou Nadine zeggen. Beter dan voorheen, maar vooral ook genieten. De vorige Olympische spelen in Londen werd Nadine 13e, maar dat was een andere tijd. Daar zal ze nu geen vrede mee hebben.

De komende weken ga ik, als partner van Nadine, proberen geregeld een blog te verzorgen met wat weetjes en belevenissen in Rio. Zo kan Nadine volledig de focus leggen op haar wedstrijd en voorbereiding. Natuurlijk is zij wel deels te volgen via instagram, twitter en Facebook, dus volg haar ook daar.
Omdat ik zelf ook in Rio zit straks, ben ik in de gelegenheid mijn beeld te geven over de Spelen en Nadine op mijn manier. Dus vind je het leuk mijn blog, maar natuurlijk Nadine extra te volgen, kijk dan regelmatig op dongen.nieuws.nl

Go Nadine, Rio is waiting….

koen12

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen