Verloskundigen LEV opent in Dongen

Foto:

Verloskundigen LEV is een jonge en warme verloskundigenpraktijk die tot op heden gevestigd was in Rijen. Maar daar komt verandering in, vanaf 27 mei zijn zij voortaan namelijk ook in Dongen te vinden in hun splinternieuwe praktijk!

De praktijk werd gestart in 2021 en blijkt een groot succes. De praktijk wordt gerund door Solange Candeias, Ilja Geerts en Dominique van Kuijk en samen met hun kleine team collega’s verlenen zij 24/7 zorg voor vrouwen op het gebied van verloskunde, kinderwens, echoscopie en anticonceptie. Vrouwen uit Dongen, Rijen, Gilze en omgeving weten deze fijne plek goed te vinden.

Ilja vertelt: ‘Toen we onze praktijk begonnen waren we met z’n tweetjes en huurden we 1 ruimte in een centrum voor osteopathie. We groeiden sneller dan verwacht waardoor we al snel toe waren aan meer ruimte. We vonden een fijne, ruimere plek in Rijen aan de Dongenseweg. In de tussentijd werd ons team uitgebreid met een paar fijne collega’s die helemaal aansluiten bij onze visie. Zwangeren uit Dongen wisten ons in de loop van de tijd ook steeds beter te vinden, wat wij erg gezellig vinden!’.

Solange legt uit: ‘LEV staat voor Liefdevol en Vertrouwd, daar staan we voor! We vinden het bij LEV belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt. Zwanger worden, zwangerschap, bevallen en ouderschap zijn intense life events en zorgen voor veel verandering in je leven. Onze kracht is dat we kleinschalige zorg bieden met extra tijd en aandacht voor de vrouw en haar gezin waardoor we een goede band op bouwen met elkaar. Dat dit werkt zien we terug in de fijne feedback en reviews die we ontvangen van onze cliënten’.

Nadat bekend werd dat het pand aan de Dongenseweg verkocht zou gaan worden gingen de dames van LEV op zoek naar een nieuwe praktijkruimte, die aansloot op de doorgemaakte groei en gewenste professionaliseringsslag. Die ruimte vonden zij aan de Wilhelminastraat 90a in Dongen. Nadat het pand een aantal maanden verbouwd is hebben zij een prachtige plek gecreëerd waar je je meteen thuis voelt.

Dominique sluit af: ‘Doordat we ons naast de verloskundige zorg ook gespecialiseerd hebben in echoscopie en anticonceptie kunnen we een totaalplaatje aan zorg bieden in een vertrouwde omgeving, dat vinden mensen fijn! We kunnen niet wachten om ons eerste spreekuur aanstaande maandag te doen!’.

Ben je benieuwd geworden? Op 1 juni tussen 11.00 en 14.00 uur ben je heel erg welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de opening van Verloskundigen LEV op Wilhelminastraat 90A te Dongen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen