'Come on' naar de lezing van Frank van Heteren

mei 25 , 9:15 Nieuws
comeon
Frank van Heteren schreef het boek ’Come on Dongen’, een ode aan de 100-jarige dorpsclub VV Dongen. Op woensdag 29 mei deelt hij zijn verrassende anekdotes in De Cammeleur.
In zijn kroniek over VV Dongen neemt Frank van Heteren je mee in zijn belevenissen bij de dorpsclub. Een verhaal over het voetballeven, maar ook over het leven daarbuiten. Persoonlijke anekdotes en openhartige interviews zorgen ervoor dat dit boek een boek voor iedereen is geworden, dat lekker leest en bestaat uit losse verhalen die naadloos op elkaar aansluiten. Het verhaal van een jongen die vanuit de Randstad naar het platteland moest verhuizen en zich moest aanpassen aan een andere cultuur. Door voetbal werd de brug geslagen. ’Come on Dongen’ vertelt over jongens die helden worden, dankzij luidkeelse aanmoediging en support van iedereen met een geel-blauw hart.
Over Frank
Frank van Heteren kwam op zijn 11e in Dongen wonen. In 2005 begon hij met voetballen en werd al snel gevraagd om voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen over het eerste elftal te schrijven. Zijn strijdkreet ’Come on Dongen’ werd de titel van zijn boek ter ere van het 100-jarig bestaan van VV Dongen. Hij schreef het boek in het Grand Café van De Cammeleur.
Hier maak je het mee
De gratis lezing vindt plaats op woensdag 29 mei van 20.00 tot 21.30 uur in De Cammeleur. Frank zal worden geïnterviewd door Bart van Kerkhof. Meld je aan in de bibliotheek of via www.theek5.nl/activiteiten . Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Cultuurhuis De Cammeleur.