Tess van der Vliet kiest voor PSV Eindhoven

Foto:

Afgelopen week heeft VV Dongen het verzoek gekregen mee te werken aan de definitieve overschrijving van Tess van der Vliet naar PSV Eindhoven.

Tess is geen onbekende bij VV Dongen en speelt al sinds haar zesde jaar tussen de jongens en staat daar haar ‘mannetje’. Ze heeft zich erg goed ontwikkeld bij VV Dongen en dat is ook de KNVB opgevallen. Vorig jaar werd ze geselecteerd voor de selectie van het Nederlands elftal onder 15 en heeft ze haar interland debuut inmiddels gemaakt. Dat dit ook de betaald voetbalclubs is opgevallen mag duidelijk zijn. Vanuit diverse clubs was er grote belangstelling voor Tess. Weloverwogen heeft ze voor PSV gekozen waar ze dit seizoen al meetraint op dit mooie niveau.

VV Dongen kan alleen maar trots zijn op Tess en hopen dat ze veel plezier mag beleven met deze mooie stap. Dat ze veel mooie momenten mag beleven in deze nieuwe voetbalwereld en dat ze met een warm gevoel terug blijft kijken op de club waar het allemaal begonnen is. De club wenst haar dan ook veel succes!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen