Hoppenbrouwers Techniek vriend van Stichting Dongense Jeugdraad

Foto:

Over een aantal weken gaan in Dongen voor de 56e keer de Zomerspelen van start. In de aanloop hier naartoe kruisen de paden van de Stichting Dongense Jeugdraad en Hoppenbrouwers Techniek Dongen. Van Loon Elektro vierde op 7 april haar 35 jarig jubileum en de naamsomzetting naar Hoppenbrouwers Techniek. In plaats van geschenken te geven konden gasten een bijdrage overmaken voor de Stichting Dongense Jeugdraad.

Op woensdag 13 juli overhandigde René van loon, Vestigingsdirecteur van Hoppenbrouwers Techniek Dongen, een mooie cheque aan Hubert Broeders, voorzitter van de Dongense Jeugdraad. René van Loon: “De gift komt voort uit het feest van het 35 jaar bestaan van Van Loon en het samengaan met Hoppenbrouwers Techniek. Van Loon is een echt Dongens bedrijf en zal dat als vestiging binnen Hoppenbrouwers ook blijven. We voelen ons verbonden met Dongen, en willen daar blijk aan geven door de giften van onze relaties een echte Dongense bestemming te geven.”

Stichting Dongense Jeugdraad organiseert jaarlijks de zomer- en winterspelen en het sinterklaasfeest in Dongen. Hubert Broeders: “Om deze evenementen te kunnen organiseren zijn wij afhankelijk van subsidie en giften van lokale partijen, zowel financieel als materieel. Het was voor ons een enorme verrassing dat we dit bedrag in ontvangst mochten nemen. Hierdoor kunnen wij weer investeren in middelen en materiaal om van de Zomerspelen en de andere evenementen wederom een succes te maken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen