Duckers Parade Dongen

Foto:

Na een zeer geslaagde achtste editie van dit evenement organiseert Feestband De Duckers op zondag 26 juni a.s. alweer voor de negende maal de Duckers Parade Dongen (DPD) in het parkje tegenover Café-Zalencentrum De Viersprong. De organisatie hoopt dat ook dit jaar de weergoden ons goedgezind zijn, en dat het wederom een pracht van een evenement zal worden.

Zoals u inmiddels gewend bent begint ook nu de dag om 11.00 uur met een gezamenlijke brunch, mede mogelijk gemaakt door Café-Zalencentrum De Viersprong. Tijdens de brunch zal De Zuid Nederlandse Blaaskapel uit Fijnaart e.o. voor u spelen. De muziekstijl die zij spelen is gebaseerd op de Boheemse Volksmuziek en is te vergelijken met Zuid-Duitse en Oostenrijkse muziek. Bij de meeste nummers zal er ook gezongen worden.

Na afloop van de Brunch start om ca. 13.00 uur het kapellenfestival, Feestband De Duckers zal deze middag openen. Daarna zullen de aanwezige bands gedurende de middag tot ongeveer 17.00 uur, op diverse podia, zich van hun beste kant laten horen en zien. Als afsluiter van deze dag kunt u vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur nog genieten van de band “Foul Play” een 9-mans Blues, Rhythm & Blues, Rock en Soul coverband uit Midden-Brabant. Ook dit jaar is er weer een tweedehandsmarkt toegevoegd aan het evenement. Graag tot ziens op de Duckers Parade Dongen zondag 26 juni 2016. De toegang is gratis.

Feestband De Duckers is op zoek naar een slagwerker. Wanneer u geïnteresseerd bent, of nader geïnformeerd wil worden, stuur dan een bericht met uw gegevens incl. telefoonnummer naar [email protected] waarna wij contact met u zullen opnemen. Natuurlijk kunt u ook iemand van Feestband De Duckers persoonlijk aanspreken, dit is o.a. mogelijk op zondagmiddag 26 juni a.s. tijdens De Duckers Parade.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen